Bahcehavuz

 

Havuz şelalesi, havuz başı şelaleler ve su perdesi modelleri, Aisi 304 ve 316 kalite kobra tipi havuz su perdesi, lüks tip paslanmaz çelik şelale, yapay şelale, kuğu tipi şelale, bahçe şelaleleri, ev şelalesi, mini şelale ve paslanmaz su şelalesi en uygun fiyatlarla.

Özel üretim olan havuz şelalelerimiz üstün çelik kalitesiyle sizlere sunulmaktadır.

Duvar su perdesi, şelale süs havuzu duvar şelalesi, elektrikli şelale, suni şelale ve küçük şelale modelleri.

Su perdesi fiyatları paslanmaz çelik kalitesine modele ve boyutlara göre değişkenlik göstermektedir. swimming pool supplies

Havuz su perdeleri ve havuz başı şelale modellerinde stoktan gönderim. Kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit.

ŞELALE MODELLERİ

KOBRA ŞELALE

Havuz Kobra Şelaleleri AISI 304 ve 316 kalite paslanmaz çelik seçeneklidir. Farklı ölçüleriyle havuzunuz için en uygun dekoratif su şelalesi modelleri.

Kobra şelale modelinde 60×50 cm, 90×60 cm ve 80×40 cm ölçü seçenekleri mevcuttur. Özel üretim havuz su perdesi ve kobra şelale fiyatları için bize ulaşın.



KUĞU TİPİ PASLANMAZ HAVUZ ŞELALESİ

Kuğu tip havuz şelaleleri, havuz kenarında oldukça şık ve zarif bir görüntü vermektedir.

Kuğu şelale üretimi AISI 304 ve 316 kalite paslanmaz çelik ve 100×40 cm ve 100×60 cm ölçü seçenekli havuz kenarı su perdesi.



LÜKS TİP PASLANMAZ ŞELALE

Lüx tip havuz şelalesi su perdesi tabanı ve üst kısımları geniş ölçülerdedir. AISI 304 ve 316 paslanmaz çelik seçenekli.

Lüks havuz şelalesi 100×40 cm, 100×50 cm ve 100×60 cm ölçü olarak seçenekleri mevcuttur. Mevcut ölçüler haricinde özel su perdesi ve şelale üretimi yapılabilir.



DUVAR SU PERDESİ

Duvar şelaleleri estetik görünüm açısından oldukça sık tercih edilen modellerdendir. Paslanmaz çelik kalitesi 304 ve 316 kalite olarak iki seçeneklidir.

30-100 cm aralığında değişen ölçüleri mevcuttur. Tüm modelleri web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

                 



        

Bu yazıda, arka bahçenize nasıl bir havuz şelalesi inşa edeceğinizi göstereceğiz. Bir havuz şelalesi inşa etme süreci hakkında bilmeniz gereken her şeyi ve onu inşa etmeye başlamadan önce bilmeniz gerekenleri öğreneceksiniz. Şelaleleri arka bahçenizde bir özellik olarak kullanmanın faydalarını ve çarpıcı bir görünüm ve his için bunları nasıl kuracağınızı tartışıyoruz. İşte bir havuz şelale su perdesi kurmak için bazı harika ipuçları.

Havuz şelalelerinin güzelliği, balıkların yaşaması için doğal bir ortam sağlamasıdır. Ayrıca ev sahibine huzurlu bir ortam sağlamaya yardımcı olur. Evinize biraz karakter katmanın bir yolunu arıyorsanız, havuz şelaleleri harika bir seçenek olabilir.

Bir şelale havuzu, evinize harika bir ektir. Birçok farklı amaç için kullanılabilir. En yaygın kullanımı rahatlamak içindir, ancak spa veya hatta yüzme havuzu olarak da kullanabilirsiniz. Bu makale size arka bahçenizde güzel bir şelale havuzu inşa etmek için ihtiyacınız olan bilgileri verecektir.

Şelale havuzu kullanmanın faydaları arasında çocuklarınız üzerinde yaratacağı sakinleştirici etki de bulunmaktadır. Çocuklar suda oynamayı severler ve şelale özelliği olan bir havuzda oynayabilirlerse daha rahat olurlar. Şelalenin doğal görünümü de onu herhangi havuzlu bir bahçeye harika bir katkı sağlayacaktır. Ayrıca, kiri ve kalıntıları doğal olarak filtreleyeceğinden havuzunuzu temiz tutmanın harika bir yolu olacaktır.

Şelale, bir havuz veya spadaki en popüler özelliklerden biridir. Suya yatıştırıcı, sakinleştirici bir etki katar ve ilginç bir görsel unsur sağlar. Şelale ayrıca sıcak yaz aylarında serinlemek için harika bir yol olarak hizmet vermektedir. Şelale, spa küvetinde bir özellik, bir yüzme havuzunda bir özellik ve hatta bir spada bir özellik gibi çeşitli şekillerde kullanılabilir.

Gerçekçi görünen bir havuz şelalesi bulmak zor water sports . Çoğu plastikten yapılmış gibi görünüyor ve sadece dekorasyon olarak kullanılıyor. Gerçekçi bir havuz şelalesi istiyorsanız havuz perdesi almayı düşünmelisiniz.

Neden bir havuz şelalesi isteyeyim?

Havuz şelaleleri çeşitli nedenlerle kullanılabilir. Havuzda dekoratif unsur olarak kullanılabilirler. Bir parti için görsel bir efekt yaratmak için kullanılabilirler. Yaz aylarında havuzu soğutmaya yardımcı olmak için kullanılabilirler.

Sonuç olarak bir havuz şelalesi, herhangi bir havuz için olağanüstü bir aksesuardır, hatta havuz aksesuarları arasında en çok tutulanıdır da diyebiliriz. Ayrıca açık havada eğlenmenin ve bahçenizin içinde rahatlatıcı bir atmosfer yaratmanın iyi bir yoludur.

26.06.2022 Havuz Şelalesi Fiyatları Ne Kadar?

Güncel Havuz Şelalesi fiyatları 4000 TL ile 7510 TL arasında değişmektedir. En ucuz Havuz Şelalesi fiyatı 4000 TL'dir. Havuz Şelalesi fiyatlari, marka, modelanlık döviz kuruna göre güncellenir.

İkinci El Havuz Şelalesi 2. el

2.el Havuz Şelalesi sitemizde bulunmamaktadır. Çok sayıda, kullanılmış, sahibinden Havuz Şelalesi ikinci el talebi alsak da Bahçe Havuz Market olarak sadece sıfır ürün satışı yapmaktayız. Havuz Şelalesi firmadan distribütör/üretici garantisiyle orijinal olarak tedarik edilmektedir.

Havuz Şelalesi Montajı, Bakımı ve Tamiri

Havuz Şelalesi montajı nasıl yapılır? Havuz Şelalesi monte ve kurulum işlemi için lütfen bize ulaşınız. Havuz Şelalesi nasıl temizlenir? Havuz Şelalesi bakımı hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Havuz Şelalesi tamiri için sizi yetkili servise yönlendireceğiz.

Havuz temizleyicileri, pompalar, filtreler, ısıtıcılar ve daha fazlasını satın alın!

Dakka, Bangladeş'te indirimli yüzme havuzu ekipmanları, aksesuar malzemeleri, kimyasal ve her türlü ekipman ve aksesuar sunuyoruz. Yüzme havuzu malzemeleri mağazamızı ziyaret edebilir ve istediğiniz ürünü bulabilirsiniz. Yüzme Havuzu BD, havuzunuzu cennetiniz yapmak için ihtiyacınız olan en popüler havuz ekipmanıdır. Havuz üreticilerinin tüm en iyi markalarını taşıyan, muazzam satın alma gücümüz sayesinde, fabrikadan yeni çıkmış yedek havuz bileşenlerini uygun fiyatlara bulacaksınız. En iyi havuz ekipmanını kurmak, havuzunuzun sorunsuz çalışacağını ve her sezon harika görüneceğini bilerek huzur getirecektir.

Bize Ulaşın

BH Bahce Havuz San. Tic. A.Ş. Cumhuriyet M. D-100 Karayolu N:374/137 İstanbul Outlet Park AVM, K:4 Büyükçekmece 34500 İstanbul Türkiye

+90 (850) 255 09 53

+90 (530) 688 69 82

https://bahcehavuz.com/

info©bahcehavuz.com

 

Comments

Popular posts from this blog

Bahcehavuz

Bahcehavuz